2021/22 Panini Prizm Premier League EPL Soccer Mega (Pink Ice Prizms!)

23990 Ft

Minden doboz 22 Mega Box-exkluzív Pink Ice Prizm-et tartalmaz!

Availability: Készleten

Cikkszám: 613297991861 Kategória:

Minden doboz 22 Mega Box-exkluzív Pink Ice Prizm-et tartalmaz!
A Panini America talán legjobb márkája és a világ legjobb élvonalbeli labdarúgó-bajnoksága ismét találkozik a 2021–2022-es Prizm Premier League Soccerben. A Panini káprázatos optikai króm technológiájával a Premier League mind a 20 klubjának sztárereje révén ezeket a kártyákat nem szabad kihagyni!

Gyűjts össze 300 alapkártyát, amelyeken minden csapat szurkolói kedvenc játékosai szerepelnek!

Találja meg a rendkívül gyűjthető focistákat a Prizm különféle betéteiben, mint például az Instant Impact, a Fireworks és az Emergent.

Keressen kizárólagos, rendkívül ritka Vigor kártyákat, amelyek a legjobb játékosokat mutatják be az egyik legnépszerűbb betétünkben!

TERMÉK LEBONTÁSA:

BÁZIS: Gyűjtsd össze mind a 300 Prizm Premier League alapkártyát. Minden csapatból 15 játékos van, így nincs hiány sztárokból és feltörekvőkből, akiket be kell gyűjteni.

VIGOR: A Vigor kiemeli a Premier League néhány legkiválóbb játékosát ugyanolyan energiával teli dizájnnal, mint amit a pályán hoznak. Keresse ezeket a rendkívül ritka betéteket kizárólag a kiskereskedelmi cikkszámokban.

EMERGENT: Az Emergent kiemeli a Premier League legjobb fiatal tehetségeit. Gyűjtsd össze őket most, mielőtt holnap szupersztárok lesznek.

BRILLIANCE: Sok sztár van a Premier League-ben, és a legfényesebbek közül néhányat a Brilliance készletben mutatnak be.

12 csomag dobozonként, 5 kártya csomagonként

Kosaram
Scroll to Top