2022/23 Panini Flux Basketball 6-Pack Mega

29990 Ft

A Flux visszatér a népszerű optikróm technológiával! Keresse az Autograph, Parallel és Insert tartalmak lenyűgöző kínálatát a program során!

Availability: Készleten

Cikkszám: 746134147784 Kategória:

6 piros repedt jégpárhuzam és 6 betét/párhuzamos dobozonként!
A Flux visszatér a népszerű optikróm technológiával! Keresse az Autograph, Parallel és Insert tartalmak lenyűgöző kínálatát a program során!

Keresse a visszatérő kiskereskedelmi exkluzív betétek teljes arzenálját, köztük a Flux Appeal, a Freshman Year és a D Lux! Keressen vadonatúj kiskereskedelmi-exkluzív betéteket is a Fluxuations és a Hall Influx kínálatában!

Keresse a kiskereskedelmi kizárólagos autogram készleteket, beleértve a Flux Signatures, Flux Rookie Signatures és Flux Freshman Signatures! Keresd a Blaster-Exclusive Gold Mojo Parallel-t (#’d /10)!

Keresd a rendkívül ritka tokot, a Time Flux-ot, amely csak a Blaster Boxes-ban található!

TERMÉK LEBONTÁSA:

FLUX SIGNATURES / FLUX ÚJONNAK ALÁÍRÁSAI / FLUX FRESHMAN ALÁÍRÁSOK: Keressen kiskereskedelmi exkluzív autogram-készletek Flux Signatures, Flux Rookie Signatures és Flux Freshman aláírások jelenlegi, visszavonult és újonc játékosok számára!

FLUX APPEAL / FRESHMAN YEAR / D LUX: Keresse a visszatérő kiskereskedelmi kizárólagos betétek teljes arzenálját, beleértve a Flux Appealt is. Gólyaév és D Lux!

HALL INFLUX / FADE TO BLACK: Keresse meg a vadonatúj kiskereskedelmi-exkluzív betétek Fluxuations és Hall Influx termékeit! Keresse a vadonatúj, rendkívül ritka Mega Box-Exclusive tokot is, a Fade to Black sikerét!

Dobozonként 6 csomag, csomagonként 6 kártya

Kosaram
Scroll to Top